Czy ktoś wie, ile łóżka jest wycięte dla błotników dually? Czy zestaw bushwhackers zakryje otwór, jeśli zaspawam otwory na śruby?
Możecie wrzucić zdjęcia? Naprawdę chcę przerobić swoją ciężarówkę na SRW i jeśli mógłbym to zrobić bez wymiany tylnych osi, to byłoby wspaniale... Obniżam swoją ciężarówkę, więc jestem ciekaw, jak bardzo koła będą wystawać z tyłu, ponieważ chcę, żeby koła były zlicowaneHej chłopaki!!! Przejście z drw na srw było łatwe. Zdejmij skrzynię, dodaj skrzynię srw, wyjmij przednie dystanse drw, dodaj dystanse goeske i użyj kół +05. Gotowe. Udało się nawet zachować d80.
Teraz konwersja przedniej osi z 2008 roku oraz fajne overs i czterowahaczowe przód i tył... To napotkałem ogromną liczbę problemów... Wciąż próbuję to wszystko ogarnąć.
Lekcje odrobione...
Więc wszystko, co zrobiłeś z tyłu, to zdjąłeś podwójne koła i przykręciłeś nowe? Czy koła 05 Up są obowiązkowe do montażu? To wydaje się proste w porównaniu do całej wymiany osi i tak dalej, po prostu upewniam się, że niczego nie przeoczyłem, ponieważ mam tendencję do komplikowania rzeczy lol