Chcesz przejść z fabrycznego na fajny, nieoryginalny radioodtwarzacz z Bluetooth, ekranem około 7 cali itp.? Jakieś rekomendacje? 2001 f350. Dzięki. Rob
Jaki numer modelu ma Twój Kenwood? DziękiJednostka centralna Kenwood NAV w moim '04
![]()
Wysłane z mojego SM-G960U za pomocą Tapatalk
Zamów swoje rzeczy z crutchfield. W 99% przypadków dają Ci adapter din, wiązkę przewodów za darmo! Zainstalowałem fajny pojedynczy deck w moim 1999 od JVC i nowe głośniki przednich drzwi. Zestaw zawierał adapter do przewodów głośnikowych bez cięcia, wiązkę przewodów radiowych bez cięcia, narzędzie do demontażu radia Ford i adapter din.Chcę przejść z fabrycznego na fajny, nieoryginalny radioodtwarzacz z Bluetooth, ekranem 7 cali lub podobnym, itp. Jakieś rekomendacje? 2001 f350.
Dzięki.
Rob
Będzie musiał przyciąć deskę rozdzielczą pod podwójny dinZamów swoje rzeczy z crutchfield. W 99% dają ci adapter din, wiązkę przewodów za darmo! Zainstalowałem ładny pojedynczy deck w moim 1999 roku z JVC i nowe głośniki przednich drzwi. Zestaw zawierał niecięty adapter do przewodów głośnikowych, nieciętą wiązkę przewodów radiowych, narzędzie do demontażu radia Ford i adapter din.
Użyłem ich również do zainstalowania nowych głośników i stereo w moim 09 forester mojej żony i moim zapasowym samochodzie do dojazdów do pracy, 05 corolla. Bez wątpienia najlepsze ceny, instrukcje instalacji i obsługa klienta.
Porównałem ceny z lokalnym sklepem ze sprzętem stereo, walmart i best buy i zajęło mi więcej czasu zdjęcie paneli drzwi niż włożenie stereo lol. Byłem bardzo zaskoczony.
Polecam również Crutchfield ze względu na ich ceny i obsługę klienta. Mają teraz również co najmniej 2 urządzenia, które mają Apple CarPlay WIRELESS. Oznacza to, że możesz po prostu wsiąść do swojej ciężarówki, a telefon i radio się zsynchronizują, a ekran telefonu zostanie wyświetlony na radiu. Wystarczy wyszukać "CarPlay" na ich stronie. Alpine ma również integrację kamery cofania wykonaną przez Alpine, którą widziałem razem jako pakiet na Amazon. Myślę o zakupie, aby zastąpić fabryczne radio w moim SD z 2011 roku. Daj nam znać, na co się zdecydujesz!Chcę ulepszyć fabryczny system do ładnego, nieoryginalnego radia z Bluetooth, ekranem około 7 cali itp. Jakieś rekomendacje? 2001 f350.
Dzięki.
Rob