Hej wszystkim. Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad pomalowaniem moich fabrycznych felg na czarno. Widziałem co najmniej jednego innego członka, który pomalował swoje felgi i chciałbym zobaczyć różne zdjęcia członków, którzy to zrobili. Użyłbym farby w sprayu, nie jestem pewien, czy zdecydowałbym się na czarny mat czy czarny połysk. Najprawdopodobniej zostawiłbym kołpaki chromowane lub pomalowałbym wszystko oprócz fałszywych nakrętek i kołpaków. Ale kto wie? Może po prostu pomalować wszystko na czarno. Pomyślałem też o pozostawieniu zewnętrznego pierścienia chromowanego. Nadal nie jestem pewien. Dlatego chciałbym zobaczyć zdjęcia członków, którzy zrobili to przede mną. Cóż, dzięki.
To kilka zdjęć tego, co zamierzałem zrobić. Nadal nie jestem pewien, jak dokładnie chcę to zrobić.
Poza tym wcześniej malowałem felgi, grill w moim Crown Vic i cały pocketbike, a także przyciemniałem tylne światła w moim Vic, więc mam duże doświadczenie z farbą w sprayu i myślę, że mogę wykonać całkiem przyzwoitą robotę.
To kilka zdjęć tego, co zamierzałem zrobić. Nadal nie jestem pewien, jak dokładnie chcę to zrobić.
Poza tym wcześniej malowałem felgi, grill w moim Crown Vic i cały pocketbike, a także przyciemniałem tylne światła w moim Vic, więc mam duże doświadczenie z farbą w sprayu i myślę, że mogę wykonać całkiem przyzwoitą robotę.