Ford Powerstroke Diesel Forum banner

Pomocy!! Potrzebuję schematu elektrycznego wnętrza 97 f350

32K views 17 replies 5 participants last post by  weareweird69  
#1 ·
Proszę, niech ktoś pomoże. Potrzebuję schematu okablowania dla 97 7.3 f350 wszystkiego za deską rozdzielczą. Podłączam jakieś wskaźniki i inne rzeczy i muszę wiedzieć, który przewód jest czym. Próbowałem szukać w sieci i tutaj, ale nic nie znalazłem. :confused:

#4 ·
Najpierw miernik EGT, będzie potrzebował przewodu stałego zasilania, jednego z zasilaniem podczas uruchamiania, przewodu ACC. Później mogę zainstalować zdalny start i kilka innych mierników i tym podobnych, ale na razie potrzebuję tylko tych przewodów. Po prostu pomyślałem, że może istnieje jakiś schemat, który może być pomocny również w przyszłych odniesieniach. Mniej więcej przewody pod kolumną kierownicy.

#5 ·
Ach... W skrzynce bezpieczników znajduje się źródło 12 V, które jest zawsze gorące.

Mam nadzieję, że to pomoże, zebrałem dla ciebie sporo obwodów i dystrybucji zasilania

ABS/HAMULCE
Image

Obwód klimatyzacji
Image

OGRZEWANIE
Image

HORN
Image

OŚWIETLENIE
Image

OBWÓD ŚWIATŁA
Image

ROZDZIELNICA SILNIKA 1
Image

ROZDZIELNICA SILNIKA 2
Image

ROZDZIELNICA SILNIKA 3
Image

Obwód ZAMKÓW
Image

#12 ·
Gdzie je znalazłeś? Próbowałem wcześniej w sieci, kiedy próbowałem rozgryźć spaghetti pod deską rozdzielczą, poprzedni właściciel miał wszelkiego rodzaju usunięte połączenia, których wciąż nie znam. Te schematy są bezcenne.

#16 ·
Tak, dla mnie to wszystko lol, znalazłem już wcześniej takie w internecie i w innych miejscach dla wszystkiego innego, ale na pewno nie dla tych ciężarówek. Wielkie dzięki. :woot:

#17 ·
Mam je od kilku dni, naprawiłem konfigurację mojej przyczepy i dodałem zestaw oświetleniowy!!
Szkoda, że ​​miałem więcej czasu na grę!!! Jeszcze raz dziękuję, to zajmie mi dużo czasu i uchroni przed kłopotami.