Ford Powerstroke Diesel Forum banner

1 - 10 of 10 Posts

·
Registered
Joined
·
74 Posts
Discussion Starter #1
Hey guys, having an update issue. I have returned my truck to stock, ran it and unplugged. Plugged back into my pc to update and I keep getting this at the end. My truck is now stock and I'm still getting this.....what gives? Cant wait for the cts3 with evo. New gauge is sick


Sent from my SM-G965U1 using Tapatalk
 

·
Registered
Joined
·
74 Posts
Discussion Starter #5
well that sucks
any issue like this is usually a phone call to edge
i would have the device hooked up the PC and be ready to let them have access
Ya il just have to give them a call tomorrow.

Sent from my SM-G965U1 using Tapatalk
 

·
Registered
Joined
·
8,585 Posts
They should fix it quickly. When I was newer to powerstrokes I had an edge programmer/monitor that froze during an update. Fixed it in about 10 minutes.

then most recently I randomly unplugged the edge insight monitor only and it froze halfway during the update and wouldn’t monitor anymore. They did their remote access and fixed it. I may not like their transmission tuning but they were very easy to get ahold of and are customer oriented from my experiences
 

·
Registered
Joined
·
74 Posts
Discussion Starter #8
Ok update, there is a bug where if the vehicle is not 100% set back to stock, tire size included it will not proceed with update.

All updating now just like it should.

Sent from my SM-G965U1 using Tapatalk
 

·
Registered
Joined
·
74 Posts
Discussion Starter #10
No worries, seen to many post about issues and not alot share what fixed or caused the issue.

Sent from my SM-G965U1 using Tapatalk
 
1 - 10 of 10 Posts
Top