Ford Powerstroke Diesel Forum banner

1 - 8 of 8 Posts

·
Registered
Joined
·
484 Posts
Discussion Starter #1
Ok before i put the commander on i had just the regular 3 gauge pod. well my boost used to hit 30 lbs with the chip on high setting and with the hammer down. It read 30 lbs with the 3 gauge pod. Now i have the commander on it and it barley hits 20 lbs. and i can tell by listening to the turbo when it kicks in and its making more than 20 lbs. Any one know why this is happenin
 

·
Registered
Joined
·
484 Posts
Discussion Starter #2
Bump for myself
 

·
The Fat Mod
Joined
·
12,508 Posts
The commander is reading off of your MAP sensor. If you have a boost fooler, the commander will only read to what your fooler is set to. Hope this helps.
 

·
Registered
Joined
·
484 Posts
Discussion Starter #4
i have no boost fooler. straight line to the map sensor. so i could see what it would read on the commander
 

·
Registered
Joined
·
484 Posts
Discussion Starter #5
hello? anyone
 

·
The Fat Mod
Joined
·
12,508 Posts
HUm, maybe your other gauge was off. I have never seen a 7.3 that is stock make 30 psi. Call Quad. They are awesome to work with. Great people and they don't care to give you a hand.
 

·
Registered
Joined
·
484 Posts
Discussion Starter #7
aight. thanks i will give them a call. i just dont see it being off by 10lbs know what i mean.
 

·
The Fat Mod
Joined
·
12,508 Posts
What kind of gauge was it? If you have someone else around ya, you could put it in there truck and check it against theirs. Hope ya get it figured out though.
 
1 - 8 of 8 Posts
Top