Ford Powerstroke Diesel Forum - Search Results
Advanced Search
Showing results 1 to 7 of 7
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: spur of the Moment
Forum: 6.7 Problems Forum (2011-2016)   06-28-2011, 06:01 AM
Replies: 16
Views: 2,467
Posted By spur of the Moment
Mine only did it that one time. Don't know why.

Mine only did it that one time. Don't know why.
Forum: 6.7 Problems Forum (2011-2016)   05-01-2011, 09:06 AM
Replies: 16
Views: 2,467
Posted By spur of the Moment
You could try disconnecting the batteries for 30...

You could try disconnecting the batteries for 30 minutes, or give it a couple of days like grmreaper did. Maybe it will reset itself.
Forum: 6.7 Problems Forum (2011-2016)   03-26-2011, 02:16 PM
Replies: 16
Views: 2,467
Posted By spur of the Moment
Thanks, guys. If it happens again I might give it...

Thanks, guys. If it happens again I might give it a day or two.
Forum: 6.7 Problems Forum (2011-2016)   03-23-2011, 04:56 PM
Replies: 16
Views: 2,467
Posted By spur of the Moment
OK.......I disconnected both batteries for a...

OK.......I disconnected both batteries for a couple minutes and it didn't work. When I turned the key on I noticed the radio and dash still had the old info in it. I thought it would be erased. I...
Forum: 6.7 Problems Forum (2011-2016)   03-23-2011, 03:03 PM
Replies: 16
Views: 2,467
Posted By spur of the Moment
Thanks mor4wd......that crossed my mind. I will...

Thanks mor4wd......that crossed my mind. I will go do that as soon as I can. Let you know.
Forum: 6.7 Problems Forum (2011-2016)   03-23-2011, 11:35 AM
Replies: 16
Views: 2,467
Posted By spur of the Moment
I hate to take it to a dealer but that's what I...

I hate to take it to a dealer but that's what I might have to do.
Forum: 6.7 Problems Forum (2011-2016)   03-23-2011, 10:50 AM
Replies: 16
Views: 2,467
Posted By spur of the Moment
Trip 2 screen problem

Hey all,

Wondering if anyone has had this problem:

2011 Lariat 350.........Went to the Trip screen and reset Trip 1. Then tried to reset Trip 2 and I got an orange outline rectangular box with...
Showing results 1 to 7 of 7

 
Forum Jump
 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome