Ford Powerstroke Diesel Forum - Search Results
Advanced Search
Showing results 1 to 7 of 10
Search took 0.08 seconds.
Search: Posts Made By: neilster1
Forum: 6.7 Tranny Problems (2011-2016)   07-02-2016, 03:59 PM
Replies: 7
Views: 6,553
Posted By KAC1023
I bought a used 11' a few weeks ago, had a HARD...

I bought a used 11' a few weeks ago, had a HARD shift into 2nd, either from 1st or from 3rd when slowing. I ended up changing the C26 (SSC) (Normally Low) solenoid on the valve body. When and if you...
Forum: 6.7 Electronics Discussion (2011-2016)   07-01-2016, 08:44 AM
Replies: 272
Views: 63,956
Posted By Larry1013
On your vehicle, it might be plugged into the...

On your vehicle, it might be plugged into the TPMS module. The earlier trucks did not use the OBDII Y harness. They used a TPMS harness. Here is the installation instructions to see if you can locate...
Forum: 6.7 Performance Parts Discussion (2011-2016)   06-06-2016, 03:37 PM
Replies: 6
Views: 740
Posted By 2500hhp
Found this. ...

Found this.

https://www.powerstroke.org/forum/6-7-performance-parts-discussion/399514-egr-plates-pyro-w-photos.html#/forumsite/20554/topics/399514?page=1
Forum: General 6.7 Discussion (2011-2016)   08-17-2015, 12:46 PM
Replies: 16
Views: 1,610
Posted By wreedPS
Replace it with a Bilstein. They make one for the...

Replace it with a Bilstein. They make one for the stock shock.

Rockauto sells it.
Forum: General 6.7 Discussion (2011-2016)   07-23-2015, 05:40 PM
Replies: 6
Views: 464
Posted By fosterelli
Someone will see your post and respond...usually...

Someone will see your post and respond...usually via PM
Forum: General 6.7 Discussion (2011-2016)   05-27-2015, 05:12 AM
Replies: 10
Views: 1,273
Posted By Durapig Eater
I priced one yesterday at my local Ford for the o...

I priced one yesterday at my local Ford for the o **** bag, 280ish. They had to order
Forum: General 6.7 Discussion (2011-2016)   05-26-2015, 07:46 PM
Replies: 10
Views: 1,273
Posted By blwnsmoke
Generally this issue is exactly you mentioned, a...

Generally this issue is exactly you mentioned, a bad nox sensor. I would start there first and will most likely solve your problem.
Showing results 1 to 7 of 10

 
Forum Jump
 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome