Ford Powerstroke Diesel Forum - Reply to Topic
Thread: Stock steering dampener Reply to Thread
Title:
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
12-31-2011 03:49 PM
XPLOSIV I got another factory(Motorcraft) one at my dealership. That's what the guys at PTP recommended. The triple shock setup has been working good for me. Started getting some death wobble, but the on set was so slow(over the last 8-10 months that I thought the shocks were going). Come to find out while I was replacing the shocks that the top factory mount was a little loose and also the center bolt on the right horizontal shock was loose. Everything's nice and tight again.

BTW Love the paint.
12-31-2011 02:11 PM
INJEKTER1
Quote:
Originally Posted by XPLOSIV View Post
Yes. Running duals from Fabtech and the factory one. Mine must have been pressed in by a f'in gorilla.
so how is the steering now,,,,, i feel like mine needs just a bit more resistance. where did you get your aftermarket replacement for the factory one?
12-31-2011 01:46 PM
XPLOSIV Yes. Running duals from Fabtech and the factory one. Mine must have been pressed in by a f'in gorilla.
12-31-2011 09:01 AM
INJEKTER1 you take the nut off the bolt and hit the end of the bolt.....2.5 min... did you replace it with an aftermarket in the same location? and are you running any other aftermarket stabilizers? mounted off the axle and connected close to the drag link? i took off my factory and replaced with a dual set up.. just wondering if anyone has run duals and one at the factory mount at the same time....
12-30-2011 11:25 AM
Thero
Quote:
Originally Posted by XPLOSIV View Post
She finally gave it up after about 20 mins.
and I just found my new sig quote!!
12-30-2011 10:24 AM
XPLOSIV She finally gave it up after about 20 mins.

12-29-2011 06:19 PM
Ryan RÝnning I think I found a new sig quote!
12-29-2011 05:50 PM
05_PSD_Erik
Quote:
Originally Posted by XPLOSIV View Post
Thanks. I'll give er a good wackin in the morning.
That is all....
12-29-2011 04:24 PM
XPLOSIV Thanks. I'll give er a good wackin in the morning.
12-29-2011 03:23 PM
CT9AIX Yep, had to beat mine like it stole something but eventually the little SOB gave up and came off. Grab a 2 or 3lb hammer and take some aggression out.
This thread has more than 10 replies. Click here to review the whole thread.

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome