Ford Powerstroke Diesel Forum - Reply to Topic
Thread: 6.0 Chat Thread Reply to Thread
Title:
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Already pinged:
  • https://www.powerstroke.org/forum/general-6-0l-disc...
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
Today 01:34 PM
mbsfield18
Quote:
Originally Posted by 6.7ferd View Post
Well got my SCT back yesterday. As I suspected it didn't work. I asked them what they fixed and they replied nothing. They programmed a vehicle and returned to stock. No issues. I wrote them back and said I never had issues with programming.... my issue was ising the gauge functions haven't had a reply. But I played with the plug today a bit and found out if I pulled up on the plug ever so lightly it would start to read?? Not sure where to go from here [emoji848][emoji848][emoji848]

Sent from my SM-N950U using Tapatalk
Looks up TSD Custom tunes

Sent from my SM-N950U using Tapatalk
Today 01:28 PM
6.7ferd Well got my SCT back yesterday. As I suspected it didn't work. I asked them what they fixed and they replied nothing. They programmed a vehicle and returned to stock. No issues. I wrote them back and said I never had issues with programming.... my issue was ising the gauge functions haven't had a reply. But I played with the plug today a bit and found out if I pulled up on the plug ever so lightly it would start to read?? Not sure where to go from here [emoji848][emoji848][emoji848]

Sent from my SM-N950U using Tapatalk
Today 04:08 AM
mbsfield18
Quote:
Originally Posted by mrh1282 View Post
Any home brewers here. I just pick up this starter kit for cheap.




Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Northern is a good supplier

Sent from my SM-N950U using Tapatalk
Yesterday 10:11 PM
mrh1282 Any home brewers here. I just pick up this starter kit for cheap.




Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Yesterday 09:23 PM
Red Ford I know I don't check in often anymore even though arguably I have a nicer truck now than when I had my '06 King Ranch lol but life is just busy. I actually finally pulled the trigger on something I've been talking about for a few years and I bought a car. I need a truck to get tools to and from job sites but 90% of the time I just need a little car. I'm saving tons on fuel now, keeping miles off the truck and parking is SOO much easier lol. Kinda weird to think this is the only non Ford vehicle I've owned and only the second car I've owned. Hopefully this one stays for more than 6 months.

Yesterday 04:53 AM
5.9and6.0
Itís like bud light...


Sent from my iPhone using Tapatalk
09-20-2019 09:04 PM
john galt
Quote:
Originally Posted by 6.7ferd View Post
My car is a 1997 Escort, with 176k It's time to move on.

Sent from my SM-N950U using Tapatalk
you are correct
09-20-2019 04:38 PM
6.7ferd Well I emailed them to see if they found anything. They said they programmed a vehicle then removed it no issues. So that has me worried my issue wasn't trying to program a vehicle it was using the gauge function.

My car is a 1997 Escort, with 176k it's not worth dumping a bunch of money into. It already needs front struts, window doesn't work, trunk opens when you hit unlock lol. It's time to move on.

Sent from my SM-N950U using Tapatalk
09-20-2019 11:54 AM
john galt
Quote:
Originally Posted by 6.7ferd View Post
Well my SCT is already been shipped back out to me from SCT tech support...guess thats good or bad. Something common or they fixed something and worked good there but may not be fixed when I hook it to my truck. Also heard back about my work car. A/C compressor pulley bearing locked up and caused the belt to break. So now to decide if the car is worth fixing and keeping or bypassing it and then sell it and buy something newer.

Sent from my SM-N950U using Tapatalk
i havent had any trouble with my sct but i always hear they are fast at getting them fixed and sent back.
mine is the old x3 and i think there were just fewer troubles

what kind of car?
and if it were me i would stick a new compressor in it and drive it for a hundred thousand more miles.
but then i usually buy stuff with more problems than just an ac compressor so

in other news went out and got the truck good and stuck yesterday
not too bad i didnt even break out the winch but i did have to climb out in the worst sticky azz clay mud i have seen in a while and drag a log out from under me so i could back the truck up and work on getting turned around ... good times
now i should be doing fire wood but for some reason my back wont even let me pick up the rounds i need to split so...
thinking i will climb the hill behind the house and try to drag out a couple little dead oaks that dont need splitting
09-19-2019 10:11 PM
6.7ferd Well my SCT is already been shipped back out to me from SCT tech support...guess thats good or bad. Something common or they fixed something and worked good there but may not be fixed when I hook it to my truck. Also heard back about my work car. A/C compressor pulley bearing locked up and caused the belt to break. So now to decide if the car is worth fixing and keeping or bypassing it and then sell it and buy something newer.

Sent from my SM-N950U using Tapatalk
This thread has more than 10 replies. Click here to review the whole thread.

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome