Ford Powerstroke Diesel Forum - View Profile: raptorgabe

raptorgabe raptorgabe is offline

Member

  Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 1 of 1
  1. Hopeless Diamond
    06-22-2018 07:45 AM - permalink
    Hopeless Diamond
    My guess is that it's something in the wiring harness by the parking brake or where it enters the cab. I never did really figure out what the actual issue was. For me it was probably because of running new wires along with the bundle, I did something to the harness, by reworking it to be better supported and put some protection around it, it fixed it and haven't had the problem since

  About Me

  • About raptorgabe
    State/Province
    Wyoming
    Horsepower
    0.0
    1/8 Mile ET
    0.000
    1/8 Mile MPH
    0.00
    1/4 Mile ET
    0.000
    1/4 Mile MPH
    0.00
  • Signature
    2013 6.7 f350 tuxedo black platinum
    2015 spe retro turbo kit
    egr delete 5" exhaust
    5" no limit intake
    gearhead tunes
    20x10 bmf fits 3" spacers
    leveled

  Statistics

Total Posts
Visitor Messages
Total Thanks
General Information
  • Last Activity: 06-17-2018 11:22 AM
  • Join Date: 05-19-2014
  • Referrals: 0

  Mentions

No results to display...

  Quotes

04-05-2016
02:01 PM - aagvain quoted raptorgabe in post Anybody used one of these Car Audio Factory sub boxes?
i have that exact box but mine ...

  Feedback Score

iTrader Profile Recent Ratings
Feedback Score:
Positive Feedback:
0
0%
Members who left positive:
Members who left negative:
0
0
Total positive feedback: 0
Submit Feedback
  Past
Month
Past
6 Months
Past
12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome