Bucking and missing issue - Ford Powerstroke Diesel Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 Old 07-01-2019, 06:54 PM Thread Starter
Powerstroke.org Rookie
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
Bucking and missing issue

Hey guys, I'm in urgent need of some help. I've got an 09 f250 with the 6.4, the truck starts right up and idles smooth and runs great until you start getting into the throttle and then it starts bucking. It stops as soon as you let off and keeps running great as long as you're light on the throttle. Fuel filters have just been replaced, the low pressure fuel pumps have been replaced, and theres no evidence of metal in the fuel system so I'm not leaning towards the hpfp. Also, I'm not getting any codes so any help or wisdom would be much appreciated
Retribuke is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 10-18-2019, 06:45 PM
Powerstroke.org Rookie
 
Join Date: Oct 2019
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
My 6.4 started doing the same thing. But I will end up getting a P1557 code. Have you found out what was causing it?
Astroengineer312 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome