Early 99 f250 lack of power - Ford Powerstroke Diesel Forum
What is This? Everything you wanted to know about the TECH Exchange

User Tag List

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 02-17-2014, 10:34 AM Thread Starter
Powerstroke.org Rookie
Join Date: Feb 2014
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Early 99 f250 lack of power

I have a early 99 f250. And I'm having a issue if I let the truck idle to long it will not build over 10psi. More than half of the power is lost and it's a black cloud my hole 20 minutes of highway driving to work. The only thing done to the truck is a 6 position TS chip. Now I've checked all my silicon couplers and seem good. Thinking possible idm but not sure since it will only run bad if I let it sit at idle to long. Any thoughts ?

Sent from AutoGuide.com Free App
xkiefer9 is offline  
Sponsored Links

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome