Cannot post using firefox - Ford Powerstroke Diesel Forum
Powerstroke.org Site Problems Let us know if you are having any site issues here!!

Powerstroke.org is the premier Diesel Truck Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 09-23-2006, 05:41 PM
7.3 tech, supporter

 

Join Date: Jul 2006
Location: Wichita KS
Posts: 1,224
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Feedback Score: 0 reviews
Cannot post using firefox

Hey guys, since the recent update i am unable to post using my firefox web browser. I can enter the text and hit reply and it just goes blank with a small ad banner in the upper left of the screen. No error mesage or anything.

I can still access and post with Internet Explorer but who wants that :vomit:

Last edited by fordnut85; 09-23-2006 at 05:42 PM. Reason: adding info
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old 09-23-2006, 06:01 PM
The Fat Mod
 
Join Date: Aug 2006
Location: Hickory, NC
Posts: 12,509
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Feedback Score: 0 reviews
I have not had a problem with my firefox. The only thing is it hangs up every once in a while. That might not be firefox. Do you have all of your updates or is something blocking you?
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3  
Old 09-23-2006, 06:22 PM
7.3 tech, supporter

 

Join Date: Jul 2006
Location: Wichita KS
Posts: 1,224
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Feedback Score: 0 reviews
Every once in awhile it will let me post, i got the latest update (just last week i think) and i don't think anything is blocking it
Reply With Quote Quick reply to this message
  #4  
Old 09-23-2006, 06:32 PM
The Fat Mod
 
Join Date: Aug 2006
Location: Hickory, NC
Posts: 12,509
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Feedback Score: 0 reviews
Sometimes the little "S!" icon down on the bottom right hand corner will block stuff and you don't relize it. Did you check that?
Reply With Quote Quick reply to this message
  #5  
Old 09-23-2006, 08:56 PM
Vinyl Sticker Guy

 

Join Date: Jul 2005
Location: CDA, ID
Posts: 639
Thanks: 0
Thanked 17 Times in 11 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Hmmm, I use FireFox for Everything and I havent had any problems. Let me know if you cannot figure it out. Thanks!

Andy
Reply With Quote Quick reply to this message
  #6  
Old 09-24-2006, 04:16 AM
Premium Member
 

Join Date: Jan 2006
Location: florida
Posts: 1,893
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
i had problems loging in using opera on friday, kept asking for my user/password, but havent had a problem since.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #7  
Old 01-27-2007, 03:03 PM
Resident Tire Smoker

 

Join Date: May 2006
Location: South,MS
Posts: 547
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
I am having problems posting with firefox. When I reply the post does go through but I have a blank screen and it shows that it is trying to load.. I have to hit the back button and then refresh and my reply is posted but the extra steps are a pain.. It didn't always do this but recently it has started.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #8  
Old 01-28-2007, 03:18 AM
Gun Nut




 

Join Date: Jul 2005
Location: Katy, Texas
Posts: 13,819
Thanks: 7
Thanked 32 Times in 23 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Send a message via AIM to Rodslinger
About how long ago did it start? I want to see if it was a VBulletin upgrade that may have caused it.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #9  
Old 01-28-2007, 05:28 AM
Resident Tire Smoker

 

Join Date: May 2006
Location: South,MS
Posts: 547
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
About a month ago. I thought maybe it would go away.. I run a MAC so using firefox is almost a must have as safari doesn't have all the features I like.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #10  
Old 01-28-2007, 05:37 AM
Gun Nut




 

Join Date: Jul 2005
Location: Katy, Texas
Posts: 13,819
Thanks: 7
Thanked 32 Times in 23 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Send a message via AIM to Rodslinger
Heh...that makes troubleshooting twice as difficult for me seeing as this computer isn't a MAC and doesn't have firefox.
I've got a PC at work that I have it on - I'll check it out tomorrow and see if my Windows machine has the same problem. If it does I'll get with VBulletin.
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -8. The time now is 03:17 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

vB.Sponsors