Not staying logged in when in 6.0L forum - Ford Powerstroke Diesel Forum
Powerstroke.org Site Problems Let us know if you are having any site issues here!!

Powerstroke.org is the premier Diesel Truck Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12-27-2012, 06:10 AM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: May 2007
Location: Indiana
Posts: 366
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Not staying logged in when in 6.0L forum

I seem to be able to login and do everything normally except when I click on 6.0L General Discussion forums. When I go there it usually shows that I'm not logged in. If it does stay logged in, I am completely unable to reply to any threads I am reading. This only happens in 6.0L General Discussion. It's fairly annoying as I have a 6.0L and don't really read too much in other sections.

I have noticed that I had no issues when using a friends computer at his house. It's only my laptop, specifically when I'm at work, and specifically the 6.0L General Discussion forum threads when trying to reply.

If I try to post it prompts me to login. I fill in the blanks...and it takes me right back to the login screen to start over. If I give up and, say, click on User CP or anything else...I'm logged back in without doing anything.

I'm Confused...
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old 01-02-2013, 05:25 AM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: May 2007
Location: Indiana
Posts: 366
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Anybody, please? It's pretty strange that I can navigate anywhere on the site, post replies etc...unless I go to 6.0L General section...which is where I need to be since I own a 6.0L truck. Could it be I've been banned from posting there only? (Not sure why that would be however)
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3  
Old 01-02-2013, 05:32 AM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Feb 2008
Posts: 8,157
Thanks: 65
Thanked 185 Times in 176 Posts
Feedback Score: 0 reviews
it's definitely on your end

you try the basics like clearing cookies ?
Reply With Quote Quick reply to this message
  #4  
Old 01-03-2013, 05:46 AM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: May 2007
Location: Indiana
Posts: 366
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
I've tried everything that would typically cause this problem. I'll keep searching from my end. Thanks
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -8. The time now is 10:07 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

vB.Sponsors