Malware errors?? - Ford Powerstroke Diesel Forum
Powerstroke.org Site Problems Let us know if you are having any site issues here!!

Powerstroke.org is the premier Diesel Truck Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12-19-2011, 05:12 AM
Member
 

Join Date: Nov 2011
Location: Okotoks, Ab
Posts: 58
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Exclamation Malware errors??

Everyone so often i get a malware error on this site. Im running Mac OSX and using google chrome browser. It comes up with something from Club3G Forum : Mitsubishi Eclipse 3G Forums

any thoughts?
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old 12-19-2011, 05:18 AM
one day at a time

 

Join Date: Oct 2006
Location: Tipton, Iowa
Posts: 9,440
Thanks: 3
Thanked 3 Times in 3 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Started running in to this last night. A call was made to the site owners tech dept and supposedly all is well as of this morning... I'm no tech... so if it's still going on we'll bump it back up. Assuming since you posted this thread at 8:12am central time you're still having issues?
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3  
Old 12-19-2011, 05:34 AM
Member
 

Join Date: Nov 2011
Location: Okotoks, Ab
Posts: 58
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
yes im still having issues. It popped up 3 times trying to load this page.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #4  
Old 12-19-2011, 05:35 AM
one day at a time

 

Join Date: Oct 2006
Location: Tipton, Iowa
Posts: 9,440
Thanks: 3
Thanked 3 Times in 3 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Thanks... I'll bump it back up.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #5  
Old 12-19-2011, 05:56 AM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: May 2010
Location: Harrisburg, PA
Posts: 1,087
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 1 reviews
I am having the same thing show this morning. I had it last night as well. Running Chrome for my browser.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #6  
Old 12-19-2011, 04:50 PM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Mar 2010
Location: San Antonio, TX
Posts: 327
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 1 reviews
Same issue here.

Screen shot
imgur: the simple image sharer
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -8. The time now is 06:09 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

vB.Sponsors