ATTN: Admins - Ford Powerstroke Diesel Forum
Powerstroke.org Site Problems Let us know if you are having any site issues here!!

Powerstroke.org is the premier Diesel Truck Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 03-03-2007, 07:53 AM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Aug 2005
Location: Greenwood, Indiana (Indianapolis)
Posts: 7,241
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Send a message via AIM to 99Smokin73Stroker Send a message via Yahoo to 99Smokin73Stroker
ATTN: Admins

For some reason when I get e-mail notices containing my thread subscription replies the link will not take me to the certain post in the e-mail, all of the links take me to the very first page and post in every thread i'm subscribed to not matter what. I don't recall ever changing it, and was wondering if anyone else was having the same problem and/or how to fix it? On the Cumminsforum and Duramaxforum it takes me to the correct post though. Any fix?
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old 03-03-2007, 10:02 AM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Jul 2006
Location: OREGON
Posts: 1,109
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Same here, in a way. When I click on "go to first unread post" it will take me to the begining of the thread instead of the new post.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3  
Old 03-03-2007, 10:54 AM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Nov 2005
Location: Big Cypress Indian Reservation
Posts: 2,756
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Times 3. I thought it was just me though, guess not.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #4  
Old 03-03-2007, 01:24 PM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Aug 2005
Location: Greenwood, Indiana (Indianapolis)
Posts: 7,241
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Send a message via AIM to 99Smokin73Stroker Send a message via Yahoo to 99Smokin73Stroker
It's gotta be something on this forum, like I mentioned the Cummins Forum and Duramax forum links work correctly.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #5  
Old 03-03-2007, 01:27 PM
BIG TRUCK, SMALL DRIVER
 

Join Date: Oct 2006
Location: Iva, SC
Posts: 5,877
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
They're working on it.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #6  
Old 03-03-2007, 02:03 PM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Aug 2005
Location: Greenwood, Indiana (Indianapolis)
Posts: 7,241
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Send a message via AIM to 99Smokin73Stroker Send a message via Yahoo to 99Smokin73Stroker
Thanks pipe, looks like it worked, I just clicked the link in my email and it took me right to your post.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #7  
Old 03-03-2007, 07:45 PM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Nov 2005
Location: Big Cypress Indian Reservation
Posts: 2,756
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Works for me too. YIPPPEEEEEEE
Reply With Quote Quick reply to this message
  #8  
Old 03-03-2007, 10:37 PM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Aug 2005
Location: Greenwood, Indiana (Indianapolis)
Posts: 7,241
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Send a message via AIM to 99Smokin73Stroker Send a message via Yahoo to 99Smokin73Stroker
Okay, it's not working again!!!!!
Reply With Quote Quick reply to this message
  #9  
Old 03-04-2007, 08:58 AM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Nov 2005
Location: Big Cypress Indian Reservation
Posts: 2,756
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
HAHAHAHAHAHA it still works for me!!!!!!!!!!!!!!! They probably did it just to you for being a traitor.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #10  
Old 03-04-2007, 10:22 AM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Jul 2006
Location: OREGON
Posts: 1,109
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Yeah still doesn't work for me either
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -8. The time now is 01:49 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

vB.Sponsors