any one have problems with the stancor relay? - Ford Powerstroke Diesel Forum
General Diesel Discussion Discuss everything else pertaining to Diesel Pickups.

User Tag List

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 02-10-2014, 06:11 PM Thread Starter
HunterER7's Avatar
Join Date: Jul 2013
Location: South Jersey
Posts: 83
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Feedback Score: 0 reviews
any one have problems with the stancor relay?

well like i said, has anyone had any troubles with installing the stancor relay?

I had a bad experience on friday when installed the Autolite plugs failed and shorted my system out. I'm just trying to see if anyone had this problem as well.

I just want to rule out the relay and know for sure it was the plugs being junk.

Please any and all feed back would be nice. thanks, Earl H.

7.3 Crew Cab Long bed.

Stage 2 AFE intake, 4" MRBP turbo back, Stage 2 Full Force injectors, Adrenaline HPOP, Driven diesel Regulated return fuel system, Custom tuned TS 6 position chip, Edge evolution CTS gauge, Built Trans

Estimated. 380-450 hp
HunterER7 is offline  
Sponsored Links

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome