anybody ever had this problem? - Ford Powerstroke Diesel Forum
General Diesel Discussion Discuss everything else pertaining to Diesel Pickups.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 5 Old 07-30-2008, 06:08 PM Thread Starter
Powerstroke.org Rookie
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
anybody ever had this problem?

Have a 2005 E350 with a 6.0 Started the truck today and it ran at 500rpm and very rough.You put the fuel pedal to the floor and nothing would happen.Was able to get it to run after many cranking attempts.Drove to the next job.Shut it down and went to restart same problem.Truck drives fine,no loss of power,some noticed hesation(more than normal)accelerating from a stop.New fuel filters and no codes in the computer.If anyone has expiernced this any help would be great. Thanks.
imgolden is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 Old 07-30-2008, 06:27 PM
Compression Ignition Addict
 
tractor nut's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: louisville KY
Posts: 152
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
could be a faulty throttle sensor just a thought

2002 ford f 350 with banks 4 inch exhaust, afe stage 2 air intake and a edge evolution set on the tow setting.ats ported housing and a wicked wheel with a turbo master adjustable wastegate and a south bend dual friction kevlar and ceramic heay duty towing clutch.
tractor nut is offline  
post #3 of 5 Old 07-30-2008, 06:37 PM
Premium Member
 
TXbroker's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: DFW
Posts: 2,627
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
Are you getting a ton of smoke when trying to crank?
Once started does she run rough and then smooth out?
how many miles on the truck?

Paul
2005 F250 4X4 CC 6.0 FX4 Lariat
All stock
Lots of Toys, cylinder count is now 31:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
TXbroker is offline  
post #4 of 5 Old 07-31-2008, 03:25 AM Thread Starter
Powerstroke.org Rookie
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
No smoke.When it runs it runs perfect.Smooth and only slightly more than normal hesatation from a stop.The van has 78000 miles on it.
imgolden is offline  
post #5 of 5 Old 07-31-2008, 03:43 AM
Premium Member
 
Join Date: Jun 2008
Location: Around
Posts: 1,042
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
Thumbs up 6.0

I just fixed a tow truck.the samething,krank the h*ll out of it.sh*t it even burned up the starter.well what it was, was the O-rings on the IPR valve and the O-ring on the hpop.
it was a pain.check oil rail pressure.
outlawdiesel is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome