Loss of temp gauge - Ford Powerstroke Diesel Forum
General Diesel Discussion Discuss everything else pertaining to Diesel Pickups.

User Tag List

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 03-11-2008, 11:02 AM Thread Starter
Join Date: Jan 2008
Location: Downingtown, PA
Posts: 85
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Loss of temp gauge

Ok my temp gauge has been wigging out the past few days, now it just does not work at all any more. Along with it the valve in my exhaust stopped working also. Will it cause an issue if I just let it be or should I replace it? It does not seem to have a drivablity issue and does not seem to be eating my fuel. If anything it is eating less. Any and all help would be appreciated. If it where a gasser I would not worry about it but it is not.

1996 Ford E-350 with 342,xxx on the clock
Audrey C. Duff Memorial Car Show at the Relay for Life in Downingtown, PA 5-17-08 www.acdcarshow.com
Also own a
1978 Chevrolet Monte Carlo Landau aka"The Hell Beast"
1983 Chevrolet Monte Carlo SC aka"The SC"
monteman1978 is offline  
Sponsored Links

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome