Turbocharger installation problems - Ford Powerstroke Diesel Forum
General Diesel Discussion Discuss everything else pertaining to Diesel Pickups.

User Tag List

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 08-19-2011, 10:51 PM Thread Starter
Powerstroke.org Rookie
Join Date: Aug 2011
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Turbocharger installation problems

I have an 06 F250, I was having major problems with coolant loss everytime I pulled my bobcat. Several people told me it was most likely my EGR and Oil Cooler. So, my father who Ive always felt was a good mechanic talked me into attempting to relplace both, rather that paying to have it done. All seemed to have went well, but when we started it back up, I have a serious vacumn leak somewhere, its very loud and obvious. I can only assume its from the turbocharger as the truck has no power. I have checked clamps on the turbocharger, and they seem to be in allignment. I was just curious if anyone has ever had this problem, and some possible solutions. Thanks in advance.
jeff0539 is offline  
Sponsored Links

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome