Bad turbo lag and black smoke - Ford Powerstroke Diesel Forum
General Diesel Discussion Discuss everything else pertaining to Diesel Pickups.

User Tag List

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 06-26-2011, 01:52 PM Thread Starter Fanatic
louidoui's Avatar
Join Date: May 2011
Posts: 126
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Bad turbo lag and black smoke

Yo, so I have an 06 f350 ( 6.0 L ) and I put a superchip on it about 2 months ago. I did some research and decided to take it off 3 weeks later cause I want a custom tune. Now since I took it off I have black smoke still and pretty bad turbo lag. I don't see any power on take off for a good 4 seconds. Its the weirdest thing. Anyone else had this? Could this clogged turbo? Bad EGR?

2006 Ford F350 Lariat- "4" turboback, 6 Lift and 37's, EGR Delete and SCT custom tune soon
louidoui is offline  
Sponsored Links

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome