blinker problem - Ford Powerstroke Diesel Forum
General Diesel Discussion Discuss everything else pertaining to Diesel Pickups.

Powerstroke.org is the premier Diesel Truck Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12-29-2010, 05:17 PM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Dec 2007
Location: Ocala, Fl
Posts: 1,428
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Feedback Score: 1 reviews
Send a message via AIM to no-tel-in
blinker problem

we just acquired an 05 e350 14ft box truck.... It only has 7900 miles lol. In the process of outfitting and setting the truck up for work, so I serviced and inspected it today, the left and right blinker flash fast, hazards are fine. I changed out the flasher with 3 I had in stock, cheched and verified all bulbs working, and truck specific correct. No LED bulbs, all stock, standard lights for this truck.

I'm stumped... Help please haha
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old 12-29-2010, 05:39 PM
Super Moderator

 

Join Date: Mar 2007
Location: Mt. Washington, Ky.
Posts: 8,190
Thanks: 0
Thanked 7 Times in 6 Posts
Feedback Score: 6 reviews
Try pushing the turn signal lever down slowly. My truck does the same thing if I flip on the signal too fast. I guess the lever is bad, but I've learned to live with it
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3  
Old 12-29-2010, 07:03 PM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Dec 2007
Location: Ocala, Fl
Posts: 1,428
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Feedback Score: 1 reviews
Send a message via AIM to no-tel-in
Yeah, I've seen them that do that. This truck is practically brand new. The switch is very tight and does the same thing weather you move it quickly or slowly
Reply With Quote Quick reply to this message
  #4  
Old 12-29-2010, 07:06 PM
Banned

 

Join Date: Jul 2008
Location: Bryan/College Station/Tyler, TEXAS
Posts: 26,382
Thanks: 8
Thanked 6 Times in 5 Posts
Feedback Score: 1 reviews
blinker fluid is low.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #5  
Old 12-29-2010, 11:19 PM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Dec 2007
Location: Ocala, Fl
Posts: 1,428
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Feedback Score: 1 reviews
Send a message via AIM to no-tel-in
Yeeeaaahhhh, and where is the resivore again lol
Reply With Quote Quick reply to this message
  #6  
Old 12-29-2010, 11:32 PM
Banned

 

Join Date: Jul 2008
Location: Bryan/College Station/Tyler, TEXAS
Posts: 26,382
Thanks: 8
Thanked 6 Times in 5 Posts
Feedback Score: 1 reviews
under the hood next to the ac compressor.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #7  
Old 12-30-2010, 04:57 AM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Dec 2007
Location: Ocala, Fl
Posts: 1,428
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Feedback Score: 1 reviews
Send a message via AIM to no-tel-in
Damn... I'll have to check that, might as well service the flux capacitor while I'm there
Reply With Quote Quick reply to this message
  #8  
Old 12-30-2010, 05:10 AM
<-Day Of Fail now SOLD

 

Join Date: May 2008
Location: Japan
Posts: 3,393
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Check all the wire plugs, one of my plugs came loose under the bed/bumper and would make them blink fast and sometimes not at all.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #9  
Old 12-30-2010, 05:14 AM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Dec 2006
Location: Lockport IL
Posts: 4,295
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 7 reviews
Send a message via AIM to dereku
Hey at least your work mine have not worked in a month
Reply With Quote Quick reply to this message
  #10  
Old 12-30-2010, 05:21 AM
<-Day Of Fail now SOLD

 

Join Date: May 2008
Location: Japan
Posts: 3,393
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Quote:
Originally Posted by dereku View Post
Hey at least your work mine have not worked in a month


Didn't I see where your horn and cruse doesn't work either. My cruse stopped working a long while back, still havn't figured that out.
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -8. The time now is 04:25 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

vB.Sponsors