Anyone returned truck back to stock and have CEL? - Ford Powerstroke Diesel Forum
General 6.7 Discussion General 6.7 Discussion

User Tag List

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 07-08-2014, 10:07 AM Thread Starter Fanatic
Join Date: Nov 2011
Posts: 102
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 3 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Anyone returned truck back to stock and have CEL?

I recently returned my truck back to stock and got a CEL. Code was p0403 and the dealership changed the egr valve. They are now saying it's showing different codes and can't seem to figure it out. Anyone else have any issues like this?
Cbarnett1 is offline  
Sponsored Links

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome