Edge Insight CS not showing 8 parameters - Ford Powerstroke Diesel Forum
General 6.7 Discussion General 6.7 Discussion

Powerstroke.org is the premier Diesel Truck Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 09-18-2012, 06:27 AM
Member
 

Join Date: Jun 2011
Posts: 36
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Feedback Score: 0 reviews
Edge Insight CS not showing 8 parameters

Folks, new to this forum. Just traded my 2006 F250 6.0L for a 2012 F350 6.7L, man what a difference.

Not sure if this is the right discussion area for this, but after I updated my Edge Insight CS via the Fusion software, plugged it into my new truck, I noticed that for the 6 and 8 parameter displays, I could see all available "slots" to customize parameters, but only had the ability to control 5 and 7 respectively. Specifically, for the 8 parameter display, I cannot control the middle right parameter. In fact, it doesn't even appear in the menu...weird. So I detach, re-attach, cycle key on/off - nothing. I have a ticket logged with Edge, and am awaiting response.

Anyone else experience this?

Thanks All!
-Tom
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old 09-18-2012, 08:29 AM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Jul 2010
Location: Cincinnati
Posts: 3,892
Thanks: 5
Thanked 18 Times in 17 Posts
Feedback Score: 12 reviews
No but I swear my old Cs could only monitor up to 6 and my cts can monitor up to 8. It's definitely something edge will be able to help you out with though. I would just call them instead of emailing. It will get it taken care of quicker. Good luck
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3  
Old 09-19-2012, 10:06 AM
Member
 

Join Date: Jun 2011
Posts: 36
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Feedback Score: 0 reviews
All, problem finally solved. After a few back and forths, they reviewed the logs for my update, and saw that some core files had not been pushed down. Once they pushed the files down to my unit, problem solved.

Kudos to Edge for their great customer support on this one.
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -8. The time now is 08:12 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

vB.Sponsors