CEL - Ford Powerstroke Diesel Forum
Powerstroke.org is the premier Diesel Truck Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12-06-2011, 09:41 PM
Member
 

Join Date: Oct 2011
Posts: 61
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
CEL

recently my check engine light came on, i ran a scan and found it was an egt sensor out. week passes by and engine light is off for the next 2 weeks, then it came back on, and now its off again. i havent had a regen cycle come on for about almost 500miles. is this due to the egt sensor? the other night i was going home and had to give it some gas but it seemed like it was struggling and the boost only made it to about 20lbs and stayed their and the exhaust sounded like wit leaking major, like it was gonna blow up. HELP!

Sent from my Autoguide iPhone app
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old 12-08-2011, 02:47 AM
Member
 

Join Date: Oct 2011
Posts: 61
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
anyone please?
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3  
Old 12-08-2011, 05:10 AM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Oct 2010
Posts: 4,023
Thanks: 13
Thanked 38 Times in 37 Posts
Feedback Score: 0 reviews
You might want to check your uppipes. Look for soot on the firewall.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #4  
Old 12-08-2011, 02:12 PM
Member
 

Join Date: Oct 2011
Posts: 61
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Quote:
Originally Posted by 04hdfatboy View Post
You might want to check your uppipes. Look for soot on the firewall.
thanx


Sent from my Autoguide iPhone app
Reply With Quote Quick reply to this message
  #5  
Old 12-12-2011, 09:00 AM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Oct 2010
Posts: 4,023
Thanks: 13
Thanked 38 Times in 37 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Did you find the problem?
Reply With Quote Quick reply to this message
  #6  
Old 12-22-2011, 04:05 PM
Member
 

Join Date: Oct 2011
Posts: 61
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Quote:
Originally Posted by 04hdfatboy View Post
Did you find the problem?
no not yet. fore told me $220 for a diagnotics


Sent from my Autoguide iPhone app
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -8. The time now is 05:14 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

vB.Sponsors