trailer brakes working, but not, hmmm - Ford Powerstroke Diesel Forum
User Tag List

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 10-23-2011, 01:18 AM Thread Starter
Powerstroke.org Fanatic
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 103
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Feedback Score: 0 reviews
trailer brakes working, but not, hmmm

Ok so I have the factory TBC and I latched onto my camper and dialed in the brake controller here is what I notice.
It seems everything is working as it should, the brakes seem to engage by use of the pedal and by the manual switch, the led lights up depending on pedal pressure.

On the dash; however, when I click the button to monitor the braking in the guage cluster area it just reads that the gain is 0.0 and the output is blank when I press the pedal or manual slide it doesn't change

Any ideas?

2015 F350 Platinum CCSB SRW
100% stock

SOLD: Black 08 F350 FX4
Spartan tuned
MBPR DP Back straight pipe
20' XD Hoss's
325/60 Duratracs
Leveled
chinaman is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome