Put 2" lift in front and got ???? - Ford Powerstroke Diesel Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 5 Old 04-30-2010, 05:44 PM Thread Starter
Compression Ignition Addict
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 175
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
Put 2" lift in front and got ????

Hi i put f350 blocks in my f250 and put a 2" lift in the front. i have an 08 f250 crew cab. i also put in a carrier bearing spacer so it not that. But i have a sound or vibration when i let off the gas pedal at 55-60 mph. and it only does it when letting off. and the sound is coming from the front of the truck. is it because i didnt get it realined yet?? and it doesnt vibrate the stearing wheel. its just a sound that i can hear when the radio is off. any idea what it can bee??
taz1 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 Old 04-30-2010, 07:07 PM
Powerstroke.org Fanatic
 
HotRodDiesel's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 97
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
I thought i read it was not related to the suspension. Backpressure or turbos doing something. I've got a 7" Icon lift and I notice the same thing you are talking about. Probably notice it more if you had an air intake. And again I might be all wrong. What the hell its Friday
HotRodDiesel is offline  
post #3 of 5 Old 04-30-2010, 07:34 PM Thread Starter
Compression Ignition Addict
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 175
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
But it never did it before just since i put the lift on!! its driving me nutts!!!
taz1 is offline  
post #4 of 5 Old 04-30-2010, 08:27 PM
Powerstroke.org Fanatic
 
HotRodDiesel's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 97
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
Mine is evident also but haven't had any problems with anyhting other than the slight noise. It's only when you give it partial throttle or letting off correct?
HotRodDiesel is offline  
post #5 of 5 Old 04-30-2010, 08:34 PM Thread Starter
Compression Ignition Addict
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 175
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
only when i let off !!!
taz1 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome