Changing my temp control display - Ford Powerstroke Diesel Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 5 Old 09-10-2008, 05:58 PM Thread Starter
Powerstroke.org Rookie
 
Join Date: May 2008
Location: 100 Mile House
Posts: 21
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
Question Changing my temp control display

The other day I was changing my towing tunes to test for mileage and when I started back up the display went from celsius to fahrenheit. My wife wants it in celsius. Anyone know how to change it? I looked in the manual and it didn't show anything other than changing the temp.

My truck is an '07 Harley Davidson. Anyone else do this?

Thanks
Orangethunder is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 Old 09-10-2008, 06:00 PM
Jon
Guest
 
Posts: n/a
Mentioned: Post(s)
Quoted: Post(s)
Yeah

Go through the settings buttons. It will tell you in the owners manual.
post #3 of 5 Old 09-10-2008, 07:42 PM Thread Starter
Powerstroke.org Rookie
 
Join Date: May 2008
Location: 100 Mile House
Posts: 21
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
Quote:
Originally Posted by Jon View Post
Go through the settings buttons. It will tell you in the owners manual.
I changed the setup but it only changed the instruments, plus it was already in km's not miles.

I'll give it another read.
Orangethunder is offline  
post #4 of 5 Old 09-10-2008, 07:49 PM
Compression Ignition Addict
 
Powerage's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Northern Sask. Canada
Posts: 431
Thanks: 2
Thanked 1 Time in 1 Post
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 1 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
Push both outside buttons on the climate control at the same time i believe.

2013 CCSB Lariat Ultimate 6.7

"It is possible to store the mind with a million facts and still be entirely uneducated." --Alec Bourne
Powerage is offline  
post #5 of 5 Old 09-10-2008, 07:52 PM Thread Starter
Powerstroke.org Rookie
 
Join Date: May 2008
Location: 100 Mile House
Posts: 21
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
Quote:
Originally Posted by Powerage View Post
Push both outside buttons on the climate control at the same time i believe.

I'll try it, thanks!!!
Orangethunder is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome