6.0 ltr ICP problems( powerplay mp8 fitted) - Ford Powerstroke Diesel Forum
User Tag List

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 08-21-2012, 01:03 PM Thread Starter
Powerstroke.org Rookie
Join Date: Jun 2012
Posts: 7
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
6.0 ltr ICP problems( powerplay mp8 fitted)

6.0 ltr ICP problems( powerplay mp8 fitted)
Hi all from the uk , my 2006 E450 15000 mile RV is having ICP faults coming up , when you drive it for 2-3 hours the check engine light comes on and it's incline to cut out, but restarts fine , idles perfect and no long cranking time when starting, changed the ICP sensor for new ford one, connector looked excellent and oil free, but just noticed the truck as a powerplay mp8 chip box on it, the wiring for this runs through the ICP sensor, has any one had this problem with powerplay mp8 and the ICP, was wondering if it's worth just disconnecting the mp8 can't say I notice any difference in power etc when I turn the knob on the das connected to the Mp8 box, thanks for any advice because I just love this RV..Paul
sellyservice is offline  
Sponsored Links

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome