4 wheel not working after stud job - Ford Powerstroke Diesel Forum
User Tag List

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 03-01-2012, 07:31 PM Thread Starter
Compression Ignition Addict

still runs's Avatar
Join Date: Apr 2011
Location: out side chambersburg
Posts: 492
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
4 wheel not working after stud job

ok just did studs cab off every thing worked like it should before the cab came off but now when im going down the road and turn the knob for 4x4 i get a hell of a grinding noise i had to pull over lock and unlock then back up and then went down the road noise was gone ive looked at the vacume lines and all looks to be good and hooked up but i could be over looking something here i read a few of the threads here on this but no luck...

arp studs and all new gasgets
blue spring.... its really blue
full egr delete
Bts tranny
coolant bypass and fillters
rotella red elc
cummings 5.9l banjo bolts
4 inch turbo back
Custom tunes by spe
2.7 leveling kit

next on the list
new injector$ $$$$$
regulated fuel return
ficm & ecm to php along with my evo to be flashed
and half in my 401k lol
still have my 401k all of it

still runs is offline  
Sponsored Links

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome