Truck is Killing me lately. - Ford Powerstroke Diesel Forum
Powerstroke.org is the premier Diesel Truck Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12-13-2011, 04:00 PM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Mar 2011
Location: Newark
Posts: 194
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Truck is Killing me lately.

well first put in a heater core, a lower hose,and 4 gal of coolant, with a conector on the core from napa all was good ideling took it down the road and the napa mine blew apart and dumped ALL my coolant out, So I went to dealer to get new hose $52. put it on and another 4 gal of coolant all seams good, go out tonight to start and batt's dead my Insite says I have 8.4 volts. Dam man give me a break for a minute
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old 12-13-2011, 04:05 PM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: May 2010
Location: Harrisburg, PA
Posts: 1,089
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 1 reviews
When it rains it pours...

Sorry to hear about your troubles.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3  
Old 12-13-2011, 04:06 PM
Serving Our Country!

 

Join Date: Jan 2010
Location: League City, TX
Posts: 1,245
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 3 Posts
Feedback Score: 5 reviews
could always be worse lol at least yours are relatively inexpensive and dont require a crap ton of labor
Reply With Quote Quick reply to this message
  #4  
Old 12-13-2011, 07:31 PM
Glow Plugs Only
 

Join Date: Mar 2011
Location: Ontario, Canada
Posts: 1,442
Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Feedback Score: 0 reviews
Quote:
Originally Posted by str8wkd View Post
well first put in a heater core, a lower hose,and 4 gal of coolant, with a conector on the core from napa all was good ideling took it down the road and the napa mine blew apart and dumped ALL my coolant out, So I went to dealer to get new hose $52. put it on and another 4 gal of coolant all seams good, go out tonight to start and batt's dead my Insite says I have 8.4 volts. Dam man give me a break for a minute
Sounds like you may want to give her the old once over and replace all the aging wear standard items. Should've all shown up in your pre winter service inspection.
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -8. The time now is 07:44 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

vB.Sponsors