back up sensor keeps buzzing - Ford Powerstroke Diesel Forum
User Tag List

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 01-08-2011, 04:46 AM Thread Starter
Powerstroke.org Fanatic
 
Gui272's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 141
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
back up sensor keeps buzzing

I just picked my truck up yesterday. On my way home i went to the car wash and cleaned the truck up. It's around 20 degrees outside here. Before i sprayed the truck off the reverse sensors worked find and now they just keep buzzing.

I did look and see if maybe it was frozen over top of the sensor but that didn't seam to be the case.

Does anyone have any suggestions or experienced this?

Thanks,
Gui272 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome