What would cause the backup sensors not to work? - Ford Powerstroke Diesel Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 Old 10-12-2010, 02:00 AM Thread Starter
Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 54
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
What would cause the backup sensors not to work?

I don't think it's the switch. It seems to be something else.. Any of you guys run into this problem? I'm also wanting to know what is the best way to rmove the cat? Is there a bolt it test pipe or do I have to cut it out and weld a test pipe in??
Thx
the80proof is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 10-12-2010, 02:54 AM
Compression Ignition Addict
 
Join Date: May 2010
Location: Wyandotte, Mi
Posts: 324
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
Can't help with the backup sensors. Mine is almost to sensitive. My trailer hitch sets it off.

There is a cat delete pipe made to direct replace the cat. Search the net. Mine cost less then 100 bucks 5 years sgo. Sorry I don't remember the site. It was pretty easy to swap. No welding just a big hammer to beat the cat off.
rowcoach is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome