exhuast ? - Ford Powerstroke Diesel Forum
Powerstroke.org is the premier Diesel Truck Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 06-27-2010, 12:10 PM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Jun 2009
Posts: 525
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Feedback Score: 0 reviews
exhuast ?

My truck seems to blow little black smoke after a put on my new exhaust any ideas why?
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old 06-27-2010, 12:43 PM
Powerstroke.org Fanatic
 

Join Date: May 2010
Location: eastern oregon
Posts: 109
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
check to see if you unplugged your map sensor.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3  
Old 06-27-2010, 01:06 PM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Jun 2009
Posts: 525
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Feedback Score: 0 reviews
Where abouts is that?
Reply With Quote Quick reply to this message
  #4  
Old 06-28-2010, 06:01 AM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Jun 2009
Posts: 525
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Feedback Score: 0 reviews
Bump. Anyone else or is this just normal?
Reply With Quote Quick reply to this message
  #5  
Old 06-28-2010, 07:00 AM
Premium Member
 

Join Date: Oct 2009
Location: Elkton, Kentucky
Posts: 857
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 1 reviews
before i had a tuner, i could rev the engine and a tiny puff of black smoke would come out. are we talkin a cloud here?
Reply With Quote Quick reply to this message
  #6  
Old 06-28-2010, 07:10 AM
Emergency Services
 

Join Date: Mar 2009
Location: Katy, Texas
Posts: 1,593
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Feedback Score: 0 reviews
I've noticed in the summer months every since the tepms got over 95 degrees when i start my truck after work there's a little puff of black smoke. I just figured it was fuel left in the cylinder from the morning and being burnt off when i started it. Is that what your seeing?
Reply With Quote Quick reply to this message
  #7  
Old 06-28-2010, 09:14 AM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Dec 2009
Posts: 914
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Is your new exhaust cat back or turbo back? Did you delete the cat?
Reply With Quote Quick reply to this message
  #8  
Old 06-28-2010, 11:41 AM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Jun 2009
Posts: 525
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Feedback Score: 0 reviews
Turbo back still have cat and its when I'm shifting then stepping on the throttle no cloud just does it everytime I. Shift it seems
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -8. The time now is 03:58 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

vB.Sponsors