middle top instrument problems - Ford Powerstroke Diesel Forum
Powerstroke.org is the premier Diesel Truck Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12-30-2009, 10:43 PM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Feb 2009
Location: Antlers, Oklahoma 74523
Posts: 211
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Send a message via Yahoo to cxrxaxz
middle top instrument problems

My middle instrument cluster quit working on me. Its the one that tell you your mpg and the temp outside etc. I dont know what happened i just noticed it was off one day and i gave it a strong tap and it came back on. Then noticed it off again today and tapped it again and it did not come back on. Do you guys think this could just be the bulb going out? or something more? how hard is it to replace the bulb in thoes things so i can go ahead and rule that out? Also would this have anything to do with unplugin my erg? cause when i first noticed it was right after i decided to unplug my egr valve.
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old 12-30-2009, 10:45 PM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Feb 2009
Location: Antlers, Oklahoma 74523
Posts: 211
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Send a message via Yahoo to cxrxaxz
one other thing. anyone know what size bulb? or where to get them? can you put a different color in other then green? i think blue would look nice.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3  
Old 12-31-2009, 09:24 AM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Feb 2009
Location: Antlers, Oklahoma 74523
Posts: 211
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Send a message via Yahoo to cxrxaxz
bump be bump bump bumpppppppp
Reply With Quote Quick reply to this message
  #4  
Old 12-31-2009, 09:32 AM
Rob Rob is offline
Super Moderator


 

Join Date: Aug 2006
Location: Layton, Utah
Posts: 13,239
Thanks: 3
Thanked 6 Times in 3 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Send a message via AIM to Rob Send a message via MSN to Rob Send a message via Skype™ to Rob
Have you pulled it down to check the wiring??
Reply With Quote Quick reply to this message
  #5  
Old 12-31-2009, 09:40 AM
PROUD AMERICAN!!!





 

Join Date: Nov 2009
Location: Wheat Ridge, Colorado
Posts: 15,400
Thanks: 105
Thanked 148 Times in 116 Posts
Feedback Score: 6 reviews
Quote:
Originally Posted by cxrxaxz View Post
My middle instrument cluster quit working on me. Its the one that tell you your mpg and the temp outside etc. I dont know what happened i just noticed it was off one day and i gave it a strong tap and it came back on. Then noticed it off again today and tapped it again and it did not come back on. Do you guys think this could just be the bulb going out? or something more? how hard is it to replace the bulb in thoes things so i can go ahead and rule that out? Also would this have anything to do with unplugin my erg? cause when i first noticed it was right after i decided to unplug my egr valve.
Not sure if it will help, but I had found this thread a lil while back. Going to check mine out when I install cab lights. http://www.powerstroke.org/forum/99-...asy-works.html Hope this helps ya!
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -8. The time now is 07:19 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

vB.Sponsors