Ranger 2000 - Ford Powerstroke Diesel Forum
Ford Gassers A Place for Diesel nuts to discuss Ford Gasoline powered vehicles!!!

Powerstroke.org is the premier Diesel Truck Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 11-10-2008, 05:10 PM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Aug 2008
Posts: 3,543
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Ranger 2000

2000 Ford Ranger 4x4 3.0

ABS activating towards the end of stop. No bumps and does it all the time no ABS light. When applying brakes and slowing you will have good pedal and then the pedal will go to floor and pulsate as if ABS activates. Replaced all brake hard ware and some lines. Still did not fix. Any help would be great.
THANK YOU
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old 11-10-2008, 05:19 PM
Member
 

Join Date: Oct 2008
Location: Baltimore
Posts: 44
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Send a message via AIM to f250man Send a message via Yahoo to f250man
Try bleeding the lines? and check to see cause sounds like air in the system.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3  
Old 11-10-2008, 05:28 PM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Aug 2008
Posts: 3,543
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
What do you think it would be if no air in lines. It was doing it be fore all the work I did. It is the reason I did the work I did. You would think it would gravety bleed.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #4  
Old 11-10-2008, 05:30 PM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Aug 2008
Posts: 3,543
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Also if you pull the 50amp ABS fuse it stops fine with no issues
Reply With Quote Quick reply to this message
  #5  
Old 11-11-2008, 05:33 PM
Member
 

Join Date: Oct 2008
Location: Baltimore
Posts: 44
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Send a message via AIM to f250man Send a message via Yahoo to f250man
Did you change the fuse?? and sorry about before i was just asking.
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -8. The time now is 07:03 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

vB.Sponsors