4x4 question..5.4 - Ford Powerstroke Diesel Forum
Ford Gassers A Place for Diesel nuts to discuss Ford Gasoline powered vehicles!!!

User Tag List

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 08-02-2011, 12:00 PM Thread Starter
Powerstroke.org Rookie
DieselIDI's Avatar
Join Date: Dec 2009
Posts: 10
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Angry 4x4 question..5.4

Okay guys heres the problem..I have a 2000 F150 XL 4x4 with the 5.4 motor and 7700 package. Its got 193,000 miles and still kicking strong. There was a problem with the wiring which caused an engine fire After getting the bugs out (or so i thought) I noticed my 4x4 isnt working. I can engage the lever and it shows on my dash its in 4x4..but the hubs wont lock in. there are some parts still missing under the hood on the passengers side. if anyone could post some pics of under the hood maybe i can track it down? or if someone could help it would be much appreciated..thanks!

00 F150 Heavy Duty 7700 suspension package, Gotts Mod, Holley Glasspack, CAI more to come
DieselIDI is offline  
Sponsored Links

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome