HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - Ford Powerstroke Diesel Forum
Powerstroke.org is the premier Diesel Truck Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 02-16-2009, 08:39 PM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Jan 2009
Location: Hinton,Alberta,Canada
Posts: 151
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Feedback Score: 0 reviews
HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I posted the problem with my truck under the electrical section for the 6.0l. Truck won't turn over. Lights glow plugs,radio,everything works,just not turning over...It's like a safety nutral switch malfunction... It Has a ford security system box in it with a little push button switch and right beside it is a red flashing light. It flashes twice real fast then a pause,then it flashes twice again fast and repeats this. When I turn over the engine(or try) it stay's the same.
Need the truck for work in the morning.... anyone????????????????????????
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old 02-16-2009, 08:43 PM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: May 2007
Location: America
Posts: 6,782
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Feedback Score: 0 reviews
Quote:
Originally Posted by DieselJuice View Post
I posted the problem with my truck under the electrical section for the 6.0l. Truck won't turn over. Lights glow plugs,radio,everything works,just not turning over...It's like a safety nutral switch malfunction... It Has a ford security system box in it with a little push button switch and right beside it is a red flashing light. It flashes twice real fast then a pause,then it flashes twice again fast and repeats this. When I turn over the engine(or try) it stay's the same.
Need the truck for work in the morning.... anyone????????????????????????
I posted a procedure in your other thread.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3  
Old 02-17-2009, 03:44 PM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Jan 2009
Location: Hinton,Alberta,Canada
Posts: 151
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Feedback Score: 0 reviews
I figured it out..................It was the cable on my transmission that pulled out of the bracket.... (shaking head now) lol Can't believe It was that simple. Well,remember I said " Seems like a transmission neutral switch malfunction"..... So thanks for the help anyway!
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -8. The time now is 11:54 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

vB.Sponsors