brake light feed back - Ford Powerstroke Diesel Forum
Powerstroke.org is the premier Diesel Truck Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 11-27-2008, 05:25 PM
Powerstroke.org Rookie
 

Join Date: Nov 2008
Posts: 6
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
brake light feed back

i have a reading in my scanner saying the brake lights are on, and dthey are not, something is feeding back the switch is unpluged and still reading, iam scanning trying to find code or the problem way my tranny is not going into odrive, it is a f350 7.3
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old 11-27-2008, 05:46 PM
ADMIN AND TECH


 

Join Date: Oct 2006
Location: winston salem north carolina
Posts: 9,208
Thanks: 0
Thanked 4 Times in 4 Posts
Feedback Score: 0 reviews
hard to diag wiring issues without looking at the vehicle, i dont think a brake light issue no matter what will effect trans shifting
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3  
Old 11-27-2008, 05:49 PM
Powerstroke.org Rookie
 

Join Date: Nov 2008
Posts: 6
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
if you cut the red and lite green wire coming out of the ecm and still have this reading i was told that the ecm is bad in truth to that
Reply With Quote Quick reply to this message
  #4  
Old 11-27-2008, 05:52 PM
ADMIN AND TECH


 

Join Date: Oct 2006
Location: winston salem north carolina
Posts: 9,208
Thanks: 0
Thanked 4 Times in 4 Posts
Feedback Score: 0 reviews
i doubt the pcm is bad
Reply With Quote Quick reply to this message
  #5  
Old 11-27-2008, 05:55 PM
Almostdunfukinwidit


 

Join Date: Nov 2006
Location: Trempealeau, WI
Posts: 30,324
Thanks: 33
Thanked 43 Times in 43 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Send a message via Yahoo to Dave
Are you running cheap LED bulbs in your brakelights by chance? They caused a similar issue in my buddies old truck
Reply With Quote Quick reply to this message
  #6  
Old 11-27-2008, 06:00 PM
Powerstroke.org Rookie
 

Join Date: Nov 2008
Posts: 6
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
no the truck is stock no mods, only think is a brake box. it is wired in with fracotry stuff, only is something there might be crossing over there and telling the ecm that the brakes are on. i do now on the e40d tranny if brake are applied that the torque converter will not lock.
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -8. The time now is 03:13 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

vB.Sponsors