just looking to confirm - Ford Powerstroke Diesel Forum
Powerstroke.org is the premier Diesel Truck Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12-23-2013, 03:49 PM
Powerstroke.org Rookie
 

Join Date: Dec 2013
Location: north tonawanda
Posts: 12
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
just looking to confirm

my 08 f250 with a 6.4 cranks but wont start. I have checked all fuses all are good lift pump is working have power to both valves on the pump . did a omhs reading that's good cracked the ds high pressure fuel line and cranked and got no fuel. just looking to confirm its the hpop before I pull it all apart.
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old 01-07-2014, 04:42 AM
Powerstroke.org Rookie
 

Join Date: Nov 2012
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
What did you find?

Just saw your post. What did it turn out to be? Mine died coming into work yesterday 08 6.4. Just killed while driving. I stopped waited 10 minutes and it started right up but I had it towed anyways.
Right now they are saying lift pump was making a lot of noise and are changing it out. My H&S was giving a P2291
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3  
Old 01-08-2014, 05:29 PM
Powerstroke.org Rookie
 

Join Date: Dec 2013
Location: north tonawanda
Posts: 12
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
well so far my lift pump is working I have power to the two valve on the pump but no fule coming out of the pump. im in the middle of changing the hpop. waiting for tools to come in from snapon and it to be a little warmer out and not have to work.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #4  
Old 01-08-2014, 05:35 PM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Sep 2012
Location: Louisville, KY
Posts: 422
Thanks: 13
Thanked 15 Times in 15 Posts
Feedback Score: 3 reviews
Send a message via Yahoo to wvrrcarknocker
I didn't realize the 6.4 had an hpop. I thought they were common rail?
Reply With Quote Quick reply to this message
  #5  
Old 01-09-2014, 05:22 AM
Powerstroke.org Rookie
 

Join Date: Nov 2012
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
pump

My lift pump making noise and when the drain was opened barely anything came out. It had cut out while driving and I had to have it towed. I had just had the filters changed 7 weeks ago. They want me to come back this morning with a full tank so they can put some anti bacterial stuff in. They said the old pump seemed to have a lot of crap in it and also probably bacteria.
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -8. The time now is 04:40 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

vB.Sponsors