97 powerstroke dead injector - Ford Powerstroke Diesel Forum
User Tag List

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 Old 09-23-2013, 07:12 PM Thread Starter
Powerstroke.org Rookie
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
97 powerstroke dead injector

I just recently replaced my valve cover gaskets the wiring harness for the glow plugs and injectors and new pigtails on the outside that plug into the valve cover gaskets the truck ran fine before just needed glowplugs but did it all just because I had it all apart and now the injector for cyclinder #2 isn't working. With the valve cover off on the driver side I unplugged each injector one by one and when I did the first one there was no change the way the truck was running and no oil was coming out of the spout.


Just wondering if anyone had an idea on what to check I haven't checked the ohms because I don't really know how to do that.
Arctic_rider83 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 09-25-2013, 07:01 PM
WNY Biodiesel Co-op
 
greasyF250's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Orchard Park New York
Posts: 887
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 3
Thanked 2 Times in 2 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Change out the injector , its dead or swap it with the injector next to it and see what happens

2000 F250 King Ranch Crew Cab 7.3L LB 4X4 100% home brewed Biodiesel
ZF6 6SPD trans
Zoo Dad Mod
DP F5 Tuner
Wicked Wheel
AFE Intake
4" straight exhaust with 5" tip
Isspro 3 Gauge Pod
285/75/16 Cooper ATP on factory 16's
Banks Big Head
298K
greasyF250 is offline  
post #3 of 3 Old 09-25-2013, 07:08 PM Thread Starter
Powerstroke.org Rookie
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Ok thank you that's what I was going to do or take the solenoid off and switch it with one to see if its bad. I did just ohm everything out and it all seemed to check out ok. Not sure what that means if it means the wiring is all ok or what
Arctic_rider83 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome