Posted in 7.3 forums as well--- - Ford Powerstroke Diesel Forum
User Tag List

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 08-30-2012, 12:03 PM Thread Starter Fanatic
JohnDeereFarmer's Avatar
Join Date: Jul 2007
Location: Indian Head, MD USMC Active
Posts: 101
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Posted in 7.3 forums as well---

New thread, gonna find the fix!

Not trying to be a pest just looking to try and get some advice before i go broke!!

2000 F250 7.3 4wD
DIY6637, EBPV delete housing/pedestal, Autometer Boost/EGT/Trans Temp

USMC Active 08-Present
0311 for life, OEF x2 WIA x3 and loving life!
JohnDeereFarmer is offline  
Sponsored Links

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome