missing 6.0 - Ford Powerstroke Diesel Forum
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 Old 08-24-2012, 06:31 AM Thread Starter
Powerstroke.org Rookie
Join Date: Aug 2012
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
missing 6.0

stock engine 151000 miles seems to have a miss when driving. idles great, used to lessen as it warmed up. now constant. possibilities?
conway is offline  
post #2 of 2 Old 08-24-2012, 06:38 AM
Premium Member
Join Date: Oct 2010
Posts: 2,106
Thanks: 0
Thanked 29 Times in 27 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 5 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
Misfire on a diesel is either going to be fuel or compression.

So most likely just a bad injector...

05 Extended Cab FX4
SCT w/ Gearhead Tunes
Ble-Blah mod...
Edge Insight CTS w/EGT
PHP Tuned FICM-Hercules
a2elvis is online now  

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome