6.0 Wont Start After Fuel Filter Change - Ford Powerstroke Diesel Forum

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 Old 03-13-2010, 10:26 AM Thread Starter
Powerstroke.org Rookie
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 22
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
6.0 Wont Start After Fuel Filter Change

So I changed my fuel filters and cleaned my egr valve today to try and fix my rough idle problem and no warm start, and it went from starting cold before the changes to no start at all now.

I have cranked it over and over with no luck not sure if I just havnt done it enough and there is still air or what but ive got no luck here.

Any tips>
chade7320 is offline  
post #2 of 2 Old 03-13-2010, 01:30 PM
Compression Ignition Addict
 
02stroker250's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Nashville , GA
Posts: 822
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
switch the key forward and let the pump run a few times then try it again

2005 F-250 ccsb fx4
02stroker250 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome