2005 F350 6.0/133k hard miles - Ford Powerstroke Diesel Forum
User Tag List

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 01-03-2010, 01:46 PM Thread Starter
Powerstroke.org Rookie
Join Date: Jan 2010
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
2005 F350 6.0/133k hard miles

About 3 weeks ago on a trip up to Mountians, the check engine light came on, the truck was running just fine nothing out of the normal. the next day the light went off, didn't think anything about it! The day after that the truck started really funny, it cranked just fine, started, spitter spatter, loop for about 15 seconds and then ran fine (no engine light or anything) it has done this 3 times, then yesterday it did it again, then as witht he last time ran fine and off we went! Last night on the way home the check engine light comes on, still running fine. This morning I go out to take it to the shop and it wont start, it just cranks for a few then spitter spatter, runs for about 2 seconds then dies? Any Ideas just looking for info so I can kind of relate to the service manager!

I guess i should have taken it in when it did it the 1st time, just thought it may have been some fuel i picked up in the valley!
acesdeep is offline  
Sponsored Links

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome