4x4 not working 911! - Ford Powerstroke Diesel Forum
User Tag List

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 02-02-2011, 11:22 AM Thread Starter
Join Date: Jul 2009
Posts: 73
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
4x4 not working 911!

k guys help me please, 99 supercab,long bed 4x4, truck sits alot, just put new batteries in this morn, got truck started locked my hubs jumped in and "clicked" it into 4wd. i have electronic shift on the fly, i get no lights come on, no noises and it is not engauged, rear wheels just spin. pulled dash, i unpluged 4x4 switch, hooked up test light (i did test the light for good ground) i cant get it to light up from any terminal.??? WTF? i have checked all fuses, could this be a relay? if so anyone know location? my book is gone and my cover. please help asap!!!
thanks in advance
scottiebe is offline  
Sponsored Links

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome