Speedometer issue!!!!!!!!!! - Ford Powerstroke Diesel Forum
Powerstroke.org is the premier Diesel Truck Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 08-14-2009, 12:51 PM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Jul 2009
Location: Denton County
Posts: 1,874
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Send a message via AIM to tsteel
Speedometer issue!!!!!!!!!!

Ok story is 97 F250 stroke with 5 speed. ABS light is on, Odometer is not working or even showing, Speedometer is not working, and of course cruise is not working, and not sure if this has to do with it or not but NO HORN! I have changed the ABS/Speed sensor in the rear dif twice with no change. So what should I check? mini fuses are ALL GOOD! Fuses under hood and relays unknown? I dont know what goes to what in the box under the hood so thats one reason its unknown! Someone help me as I have been trying to figure it out for 3 weeks!
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old 08-14-2009, 12:59 PM
Tennessee Powerstrokes

 

Join Date: Mar 2009
Location: Lebanon TN
Posts: 2,830
Thanks: 0
Thanked 6 Times in 6 Posts
Feedback Score: 0 reviews
SixStringMaddness just went through the ABS problem. He had to replace some brake lines, as for the other things I am not sure at all. Hit up Scruffy828 or another of the Ford Techs will be by soon so here is a free bump.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3  
Old 08-14-2009, 01:06 PM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Jul 2009
Location: Denton County
Posts: 1,874
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Send a message via AIM to tsteel
GoFast thanks for the bump! Im not sure its a actual brake issue. I think its more of a electrical issue somewhere. I have a buddy that is a Ford tech but I hate going to him cause its 150 miles one way and then it will only take us like 10 mins to find it and fix it im sure (well thats what usually happens). Anyway I hope someone can help soon cause its buggin the piss out of me!
Reply With Quote Quick reply to this message
  #4  
Old 08-14-2009, 09:51 PM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Jul 2009
Location: Denton County
Posts: 1,874
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Send a message via AIM to tsteel
Anyone????????????????????
Reply With Quote Quick reply to this message
  #5  
Old 08-16-2009, 11:16 AM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Jul 2009
Location: Denton County
Posts: 1,874
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Send a message via AIM to tsteel
Nobody can help?
Reply With Quote Quick reply to this message
  #6  
Old 08-17-2009, 09:40 PM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Jul 2009
Location: Denton County
Posts: 1,874
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Send a message via AIM to tsteel
Still need help!
Reply With Quote Quick reply to this message
  #7  
Old 08-17-2009, 09:49 PM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Oct 2007
Location: Galveston Bay
Posts: 559
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Just have to wait for some one that has "been there done that" I guess. Hope it goes well for you.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #8  
Old 08-17-2009, 10:18 PM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Jul 2009
Location: Denton County
Posts: 1,874
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Send a message via AIM to tsteel
Quote:
Originally Posted by fallendown View Post
Just have to wait for some one that has "been there done that" I guess. Hope it goes well for you.
Im not sure anyone has been here!
Reply With Quote Quick reply to this message
  #9  
Old 08-18-2009, 08:25 PM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Jul 2009
Location: Denton County
Posts: 1,874
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Send a message via AIM to tsteel
Finally figured out the problem! A wire was loose and the FUSE in the box under the hood blew due to this. Anyway the dash is still apart so Im going to clean everything tomorrow before putting it all back together!
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -8. The time now is 11:25 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

vB.Sponsors