Why did AE kick me out multiple times but work others - Ford Powerstroke Diesel Forum
User Tag List

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 10-21-2013, 03:43 PM Thread Starter
Join Date: Oct 2013
Location: Northglenn
Posts: 84
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Why did AE kick me out multiple times but work others

Been jacking around with my new AE program from Riff Raff and multiple times with no difficulty in connecting and trying to set up all of the live data meters for a test it would read for a short bit then go back to zero and not show anything. I would then disconnect and do it again and away we go no problems this time. I ran multiple tests and sometimes it worked then others it would just stop gathering data. Any ideas?

Don't know if this matters but it is on an 02 7.3 F250.
Tdog77 is offline  
Sponsored Links

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome