2002 250 7.3 auto Going into neutral and a dead pedal - Ford Powerstroke Diesel Forum
User Tag List

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 06-15-2013, 07:52 AM Thread Starter
Powerstroke.org Rookie
Join Date: Aug 2007
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
2002 250 7.3 auto Going into neutral and a dead pedal

Hi guys first time this has happened to me got up this morning got in truck to go to work. Drove about 1/4 mile went to shift into third no pedal pulled over nothing dropped it into first and worked put it in reverse worked. Dropped it back into drive everything worked fine. Is there a sensor connection to the trans for pump pressure that would disconnect the throttle. Or should I be looking at engine? Btw no code lights.
Thx Boyd
drroaster is offline  
Sponsored Links

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome